… trăiască!!!

„Grija” pentru libertatea de exprimare lovește din nou.

Urmând exemplul mai vechi al „mult-stimaților” săi colegi de la Antena 3, Rareș Bogdan a decis că, de azi, pe pagina sa de facebook pot să se „exprime” doar afiliații în idei cu domnia-sa, criticii indeciși, exaltații religioși sau agramații posesori de diplome de studii achitate la termen. Pentru ceilalți – BAN.

Eșecul devastator al apelului său, de o imoralitate care sfidează bunul simț elementar, referitor la grațierea PENALULUI Gică Popescu, l-a scos pur și simplu din minți pe cel mai nou „corifeu” al televiziunilor dâmbovițene.
Neo-liberal declarat, Rareș Bogdan s-a străduit din răsputeri să creeze impresia unui „echidistant” gata să lovească în „răii” zilei și să-i mângâie pe cei oropsiți. Din păcate loviturile sale arată mai mult a ghionturi, iar mângâierile a scatoalce.

De altfel, permisivitatea domniei-sale față de raptul practicat timp de 24 de ani asupra României de către „co-beligeranții” neo-liberali a fost exprimată în direct de și mai inconștientul său acolit, Adrian Cioroianu, cel care a CERUT amnistierea TUTUROR afaceriștilor care au devalizat statul în ultimii 24 de ani. Tragic e că acest personaj ODIOS e decanul FACULTĂȚII DE ISTORIE al Universității Bucureștene, adică „modelator” al tinerelor minți, și așa suficient „netezite” de aceleași televiziuni propagandistice.

Lozinca cea mai la modă azi la Kiev e: „Dacă ești ucrainean adevărat, ucide rusul din tine”. În interpretarea neo-liberalilor (de orice culoare politică) de la „vârful” societății românești contemporane, lozinca ar suna cam așa: „Dacă ești român adevărat, ucide OMUL din tine”.

p.s. Mi-e tot mai greu să scriu despre gunoaiele din România. Am senzația că încep să-mi PUTĂ degetele.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s