De referendum…

Astăzi are loc referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu din funcția de Președinte al României.

Pentru validarea rezultatului trebuie să se prezinte la urne peste 50% dintre cei cu drept de vot, indiferent cum votează.

Dacă nu se va valida referendumul, cea mai mare parte din vină va trebui să fie asumată de USL și de media care i-a susținut atunci când au încălcat propriile declarații principiale susținute în opoziție.Le-au încălcat începând cu aducerea ”migratorilor” PDL (începând cu Frunzăverde), pe ideea că scopul scuză mijloacele și că te faci frate cu Dracu până treci puntea și că PDL-iștii trebuie bătuți cu propriile lor arme: minciuna, furtul intelectual, electoral, politic sau de care o mai fi. Foarte mulți antibăsiști și antiPDL-iști s-au simțit înșelați, dacă nu trădați. Dacă, Doamne-ferește, referendumul cade, sunt curios ce scuze își vor găsi alde Radu Tudor, veșnic supărat pe oricine  nu dă dovadă de fanatism extrem, supărat inclusiv pe Dana Grecu în ultima vreme, care din când în când își permite să pună întrebări de bun simț.

Pe de altă parte, ca manifestare a ipocriziei naționale, sunt în România mult prea mulți ”cetățeni” care nu-și pot permite ”limpezirea apelor” politice și legislative. Indiferent că fură un ou sau un bou, această majoritate știută de toți și tolerată de toți nu poate exista decât într-o ceață politică și legislativă.

Așadar, aștept rezultatul…

Poate că mai sunt unii care să vrea să obțină oul sau boul prin muncă cinstită.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s